Tarieven

Ik ben gehouden aan de behandelprijzen en de maximale techniekprijzen voor techniekwerk in eigen beheer, zoals deze zijn vastgesteld door de Nationale ZorgAutoriteit (NZA). Dit geldt voor behandelingen in mijn eigen praktijk en voor mijn behandelingen bij de tandartspraktijk!

Voor de patiƫnt is er dus geen verschil in prijs als ik de behandelingen en het techniekwerk uitvoer voor een tandartspraktijk of in mijn eigen behandelkamer en lab.

De techniekprijzen zijn op de diverse praktijken en op onze eigen locatie te bekijken. De prijslijst bevat de kosten voor het vervaardigen van de diverse medische hulpmiddelen (techniekwerk). Houd er rekening mee dat de totale kosten bestaan uit Behandeling en Techniekwerk!

Omdat onze medische hulpmiddelen op maat gemaakt worden, is het belangrijk dat u zich realiseert, dat dit richtprijzen zijn. Individuele wensen of specifieke situaties kunnen de prijs veranderen, maar dit zal in een specifieke begroting al worden gespecificeerd. (een globale begroting kunt u vrij snel krijgen, maar voor een begroting op maat vragen we u om ons iets meer tijd te gunnen)