Tarieven

Ik ben gehouden aan de behandelprijzen en de maximale techniekprijzen voor techniekwerk in eigen beheer, zoals deze zijn vastgesteld door de Nationale ZorgAutoriteit (NZA).

De techniekprijzen zijn op de diverse praktijken en op onze eigen locatie te bekijken. De prijslijst bevat de kosten voor het vervaardigen van de diverse medische hulpmiddelen. De kosten voor de behandeling staan daar niet bij. Omdat deze hulpmiddelen op maat gemaakt worden is het daarnaast belangrijk dat u zich realiseert, dat dit richtprijzen zijn. Individuele wensen of situaties kunnen resulteren in een afwijking van de prijzen, maar dit zal in een specifieke begroting al worden gespecificeerd. (een globale begroting kunt u vrij snel krijgen, maar voor een begroting op maat vragen we u om ons iets meer tijd gunnen)

Er wordt ons regelmatig gevraagd of het duurder is om via de tandartspraktijken behandeld te worden. Dat is niet het geval. Op de rekening die u(w verzekeraar) van onze tandartsen krijgt staat hetzelfde tarief voor mijn behandeling en hetzelfde bedrag aan techniekkosten als op de rekening die u van ons zou meekrijgen. (Er ontstaat soms verwarring omdat er op de tandartsrekening ook nog andere behandelingen van de tandarts kunnen staan.) Vraagt u het ons of de tandartsen gerust, als u vragen heeft over de rekening.