Ons Werk

Petra Bus Tandprothetisch Maatwerk is een team van 2 mensen.

Mijn naam is Petra en ik werk als behandelaar voor een aantal tandartspraktijken in Almere. Tot en met afgelopen jaar (2021) behandelde ik ook patiƫnten in mijn praktijkruimte aan huis, maar vanaf januari 2022 verandert mijn behandel-locatie naar Almere-Haven waar ik in Tandartsenpraktijk De Achterwerf sta.

Naast de tandprothetische zorg aan de stoel, vervaardig ik zelf de medische hulpmiddelen die daarvoor nodig zijn. Dit doe ik samen met mijn partner Carry die tandtechnicus is. We verzorgen ook tandtechnisch werk voor een aantal tandartsen in Almere.

Op maandag, woensdag en vrijdag sta ik een aantal dagdelen aan de behandelstoel en de rest van de week is nodig voor het tandtechnische werk.

U kunt bij mij terecht voor: - (gedeeltelijke en volledige) gebitsprotheses; - frames; - gebitsbeschermers; - knarsplaatjes; - anti-snurk apparaten; - en sportbitjes (gebitsbeschermers).

U kunt ook voor advies en/of een second opinion bij mij terecht en ik verzorg spoedreparaties in het weekend en in de avonduren.