Ons Werk

Petra Bus Tandprothetisch Maatwerk is een team van 2 mensen.

Mijn naam is Petra en ik werk als behandelaar voor een aantal tandartspraktijken in Almere, bij mij of bij hen aan de stoel en ontvang ook mijn eigen patiƫnten in de behandelruimte in ons tandtechnisch laboratorium. Hoewel ik voorheen bij patiƫnten thuis kon behandelen, is dit vanwege de uitgebreide extra voorzorgsmaatregelen die ik zou moeten nemen tijdelijk niet mogelijk. Deze dienst is bedoeld voor mensen die niet naar een praktijk kunnen komen.

Naast de tandprothetische zorg die ik lever verzorg ik samen met mijn partner Carry tandtechnisch werk voor een aantal tandartsen in de regio. Carry is tandtechnicus en verricht voornamelijk ondersteunend en tandtechnisch werk op de achtergrond.

U kunt bij ons terecht voor: - (gedeeltelijke en volledige) gebitsprotheses; - frames; - gebitsbeschermers; - knarsplaatjes; - anti-snurk apparaten; - en sportbitjes (gebitsbeschermers).

U kunt ook voor advies en/of een second opinion bij mij terecht en ik verzorg spoedreparaties in het weekend en in de avonduren.